Ebou Sillah

augusti 26, 1997

Om Kandidaten

Mitt namn är Ebou Sillah, jag är en 25 årig kille som söker efter ett nytt jobb. Jag har tidigare arbetat som fordonstekniker, lagermedarbetare och butiksmedarbetare. I dagsläget pluggar jag på distans och är ute efter ett jobb då jag kan jobba väldigt flexibelt och söker helst en heltidstjänst men är även öppen för en deltidstjänst eller extra arbete. På min fritid brukar jag oftast studera eller träna.
Jag är en stresstålig och social person som inte har några problem alls med att kommunicera samt samarbeta med andra. Jag är en noggrann och hjälpsam kille med en hel del erfarenheter som jag har samlat på mig från olika arbetsplatser. Jag anpassar mig snabbt till arbetsmiljön jag jobbar i och smälter in fort.
Jag skulle kunna börja jobba väldigt omgående med start redan imorgon, jag ser fram emot att få höra från och berättar gärna mer om mig och förhoppningsvis fyller den luckan ni har på er arbetsplats. Innehar truckkort ABD och har också jobbat på H&M lagret i Eskilstuna som deltidare under 2021

Med vänliga hälsningar

Ebou Sillah

Location

Be the first to review “Ebou Sillah”

Your Rating for this listing