Arbetsgivare

Bemanning för arbetsgivare

Vi på LvL Bemanning strävar efter att erbjuda våra kunder med kompetenta medarbetare I enlighet med kundverksamhetens behov och efterfrågan genom att I första hand söka efter studenter inom samma linje. Vi gör det genom att arbeta med en digitaliserad bemanningsprocess där vi proaktivt arbetar med konsultselektiviteten. 

Detta gör att vi kan med kvalité och säkerhet förbättra våra kunders bemanningsprocess för att göra det mer flexibilitet och tidseffektivt. Eftersom vi vill värna och vårda våra relationer ser vi till att ständig följa upp och verkligen säkerställa att våra kunder är nöjda. Vid bemanning ansvarar vi även för all administrativ hantering som tillhör våra uthyrda konsulter. Vi erbjuder våra konsulter utbildningsmöjligheter som omfattas av webbinarier och workshops för att rusta konsulten inför arbetsmarknaden och tjänsten.

Rekytering för arbetsgivare

Genom ett kvalitativt urval av kandidater erbjuder vi en tidseffektiv rekryteringsprocess utifrån våra kunders behov. Vi förstår hur kostsamt det är med felrekrytering och därför vill vi att hela rekryteringsprocessen ska kosta så lite tid som möjligt för dig som kund. Så kan du istället fokusera på att utveckla din verksamhet.

Tryck här för att få reda på våra processer gentemot kunder

Tidseffektiv rekryteringsproces

Kvalitativt urval av kandidater

Du är med på resan, men ändå inte

Vill du få hjälp direkt?